QUANG MINH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Quang Minh. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 11:06 Bezorging 47 min te laat! De gebakken rijst was onder mate
9 sep 2022 om 20:53 Heerlijk eten! Ik bestel altijd gelijk voor 2 dagen, morgen weer een goede dag. Ik had op de een of andere manier mijn huisnummer niet goed doorgegeven, maar dat hebben ze heel vriendelijk opgelost. Bedankt!
26 aug 2022 om 18:22 Every time the food is amazing! The vegan tofu and lemon grass dish is sooooo good!
23 aug 2022 om 21:05 Dit eten is zooooo lekker. Phô was fantastisch op smaak. Bahn mi ook. Kruiden lekker vers. Aanrader!
19 aug 2022 om 22:57 Great authentic food.
30 jul 2022 om 20:15 Kwam iets later dan aangegeven. Eten was heerlijk. Wel jammer dat de 2 noodle salades met kipsate, geen kipsate bevatte maar een varkensvlees-achtige worst
24 jul 2022 om 22:45 Ander eten dan dat ik verwacht had. Misschien iets verkeerds gebracht...
5 jul 2022 om 20:12 Eten is lekker! Vegetarisch is ook echt vegetarisch (vissaus vega bijv). Er mag wat meer verse kruiden/sla/saus bij zoals in Vietnam :). Twee blaadjes sla is te weinig voor Banh Xeo. Nepvlees in vega Banh Xeo mag wat mij betreft weggelaten worden.
5 jun 2022 om 9:59 Great and yummy vegan food! Super fast delivery too :) will be ordering again!
3 jun 2022 om 19:05 Erg lekker allemaal. En lekker veel groente.
2 jun 2022 om 20:06 Heerlijk eten alles goed verpakt en netjes op tijd klaar.
27 mei 2022 om 11:46 Lekkere broodjes! Pannenkoek had ik iets meer hartig verwacht, vond ik nog een beetje te zoet in combinatie met de vulling (garnalen en spek). Maar toch heerlijk gegeten hoor!