QUANG MINH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Quang Minh. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 19:18 Lekker, snel, weer eens wat anders
16 mei 2024 om 12:35 Het duurde 2,5 uur voor ik het eten kreeg. Ze paste elke keer de bezorgtijd aan. Verder was het eten wel lekker dus zeker voor herhaling maar dan haal ik t zelf wel af want dit werkt niet!
2 mei 2024 om 22:11 Lekkere soep met verse ingredienten. Er zit echter wel een addertje onder het gras: je moet de soep zelf in elkaar zetten. Het is dus een bouwpakket. Lastig om de hete soep uit de plasticbak te krijgen zonder je vingers te branden of te knoeien.
26 apr 2024 om 16:43 Het bakje met chilisaus was leeggelopen in de tas. Het eten was lekker.
21 apr 2024 om 8:20 Het eten was erg lekker en de kruiden vers. We hebben heerlijk gegeten.
18 apr 2024 om 18:37 Heerlijk gegeten, snelle en keurige bezorging
17 apr 2024 om 8:42 De loempia's waren heerlijk. Bij de hoofdgerechten zat helaas toch koriander, terwijl expliciet was aangegeven dit er niet in te doen. Een groot deel was dus niet eetbaar voor ons. Heel jammer. De bezorging was wel top, precies op de gevraagde tijd.
12 apr 2024 om 19:47 Overheerlijk. Anders Aziatisch
12 apr 2024 om 19:26 Snelle bezorging, heerlijk gegeten
9 apr 2024 om 21:55 1blikje cola voor 4 euro…. Come on….. fingerfood koud maar een heerlijke gõy cuõn tőm
31 mrt 2024 om 8:33 Heerlijk en goed van kwaliteit. Alleen de bouillon van de pho was zo flauw dat het leek of er helemaal geen zout in zat